Str. Huedin, nr. 21, sector 4, 040917, Bucuresti

14 nov. 2014

Pizza este unul din felurile de mancare cele mai raspandite pe glob. Opinia generala este ca pizza este un fel de mancare original din Italia dar de fapt nu se stie cine cui i se poate atribui aceasta ”inventie“ delicioasa. Dovezi ale producerii unei ”paini rotunde“ coapte pe o piatra s-au gasit nu numai in bazinul Mediteranei ci si in Egipt, Babilon, Imperiul Persan.
Patrunderea rosiilor in Europa in secolele XIV-XV aduse de navigatorii spanioli, portughezi si italieni aduce pizza in epoca moderna, determinand ascensiunea teribila a ”painii plate si rotunde” pe care muncitorii napoletani incep sa puna sos de rosii. Ulterior s-a adaugat branza mozzarella si busuioc.
Ajungand in zilele noastre pizza se face cu o varietate de topping-uri, fiecare patrie ”de adoptie” adaugand si ceva din specificul national.
Desi nu avem la dispozitie rodii de ”San Marzano” si mozzarella ”di Bufala Campana”, Pizza Pinoccio este preparata cu aluat de casa, clasic sau pufos, cu sos de rosii si bususioc iar toppinguri cate vrei: salam, sunca, carnati, pui, fructe de mare, ton, ciuperci, spanac si lista continua...
Picanta, aromata, coapta cu grija pe samota... ”Nu stiu altii cum sunt” zicea Creanga in neasemuitele lui Amintiri... ei bine! mie personal mi se aplica si la pizza... pur si simplu nu ma pot abtine. Pinoccio are si aceasta solutie, o alternativa pentru ”impatimitii de pizza” pentru pofticiosi, pentru cei care... ”azi nu am inspiratie, ce mancam?“


PIZZA MARGHERITA
(sos roşii, mozzarella, măsline, oregano)

  8 LEI - Ø 22
10 LEI - Ø 32




PIZZA VEGETARIANA
(sos roşii, mozzarella, ciuperci, ceapă, ardei gras, roşii, porumb, măsline)

10 LEI - Ø 22
12 LEI - Ø 32


 
PIZZA FUNGHI
(sos roşii, mozzarella, ciuperci, oregano)

10 LEI - Ø 22
12 LEI - Ø 32


PIZZA PROSCIUTTO
(sos roşii, mozzarella, şuncă, oregano)

11 LEI - Ø 22
13 LEI - Ø 32



10 iun. 2014

MANANCI LA COMANDA ZI DE ZI ALTCEVA

- pentru preferinte diverse, pentru situatii variate, la birou, acasa, pentru petreceri programate sau neasteptate.
PINOCCIO MANANCI LA COMANDA este alaturi de tine si cu un efort minim - comanda telefonica -
preparam si livram rapid pentru tine, colegii tai, familia sau prietenii tai, ceea ce iti doresti.
Bucataria utilata, echipa antrenata, flexibilitatea si varietatea preparatelor din oferta noastra te sustin indiferent de situatie.
● Ceva fara recomandare - PINO-PIZZA cu aluat Pino si sosuri "home made"
● Ceva gatit proaspat - PINO-MENIURI
● Ceva rapid cu iz oriental - PINO-FASTFOOD
● Sa nu uiti si de PINO-DESERT !
Organizarea bucatariei profesionale pe sectoare: oua, carne, peste, legume ne ajuta sa avem necesarul de aprovizionare al zilei urmatoare astfel incat, zi de zi, produsele din oferta noastra sa fie proaspat preparate.
Gasesti in lista noastra si cateva propuneri pentru meniuri de CATERING, daca ai invitati anuntati sau neanuntati. Ca sa ne aprovizionam si sa preparam pentru evenimentele tale avem nevoie de o comanda cu 24 ore inainte.